B2marketing giver dig en professionel løsning.

En løsning fra B2marketing er baseret på en analyse af de behov din virksomhed har netop nu og i den vækst du ønsker i de kommende år.

Vi arbejder analytisk og ser på den nuværende løsning, vurderer konkurrenter og dykker ind i de tal vi kan finde omkring branche, marked og udvikling.

Når tallene er på plads og bearbejdet matcher vi dem med dine ønsker, og finder ud af om det er i området indenfor en brancheløsning, en website eller måske en webshop.
Hvert område har sin berettigelse og vi vil rådgive dig til at få den løsning der give den optimale ROI.

Sammen vurderer vi de menuer og overskrifter der skal bruges. Måske har du tekster som kan opsættes og omskrives, så de opfylder de krav og kvaliteter som vores sproganalyse vil blåstemple. Alternativt forestår Digital Branding tekstforfatningen, så vi har tekster (content) som modsvarer de krav og ønsker der er til en optimal søgemaskineoptimering.

Vi rådgiver omkring det grafiske. Skal vi arbejde med billeder fra en billeddatabase eller skal fotografen forbi. Amatørbilleder giver desværre sjældent det ønskede resultat.
Skal der optages video til websiden, har B2marketing særlige kompetencer. Vi kan både optage og redigere video i HD kvalitet.

Vigtigt er, at handler du med udlandet skal vi tænke din synlighed her. Det er naturligvis vigtigt at sproget er perfekt og siden modsvarer de trends der er på de markeder din virksomhed arbejder på. Samtidig skal man sikre at domæner og webhosting er relevant for din løsning. B2marketing har en række helt særlige kompetencer, som rækker langt ud over det man vil kunne forvente hos en webudbyder eller et reklamebureau.

Din web løsning bliver gjort klar og frigivet, så din virksomhed har en fremtrædende placering blandt de en milliard domæner på internettet.

Når du er kunde hos B2marketing tager vi os af dig. Vi skal nok huske at fortælle når vi mener du bør komme med nyheder og nye billeder på din web løsning. Vigtigst er, at du har aktivitet og så du ikke glemmes på internettet.

Vi kan roligt sige, at B2marketing ikke er et almindeligt webbureau, men en samarbejdspartner, der giver dig fuld valuta for din investering.